Voorgerechten
Escargots “Naast de Buren”
½ dozijn slakken uit de oven met veel knoflook – €9,75
1 dozijn slakken uit de oven met veel knoflook – €15,75
Carpaccio – €14,75
Zalmtartaar op klassieke wijze – €15,75
Garnalen in knoflook uit de oven – €13,95
Ebi katsu met bieslookolie – €11,25
Kroketjes van bospaddenstoelen – €8,25
Franse uiensoep op klassieke wijze – €9,50
Soep van de dag – €7,50
Plankje brood met kruidenboter en tapenade – €4,50
Friet – €4,50
Groenten – €4,50
Gemengde salade – €3,50
Hoofdgerechten
Saté van varkenshaas – €19,75
Ribeye met seizoensgroenten – €24,95
Malse diamanthaas met seizoensgroenten – €24,75
Tournedos “Naast de Buren” – €29,50
Hamburger “Chefs special” – €19,75
Hamburger “Vega special” – €21,50
Zalmfilet met seizoensgroenten – €23,95
Groentequiche – €17,50
Voor de kinderen
Keuze uit een frikandel, kroket of kipnuggets met frietjes, appelmoes
en salade – €9,75
Desserts
Dame blanche – €8,50
Crème brûlee – €8,25
Huisgemaakte tarte tatin met een bolletje ijs en slagroom – €9,25
Ambachtelijke appeltaart met vanille-ijs en slagroom – €8,75
Kaasplankje met drie stukjes kaas en Groenekanse honing – €9,50
Kinderijsje – €3,50
‘Toetje van de week’
Informeer bij het personeel wat het ’toetje van de week’ is.
Dorpsbistro Naast de Buren werkt graag met biologische streekprodukten.
Tevens staan bij ons duurzaamheid en fairtrade hoog in het vaandel.