Diner

De gerechten voorzien van ** zijn ook verkrijgbaar in een kleinere portie

Voorgerechten

‘Carpaccio de Piëmonte’ **
Tranches rundermuis pecorinokaas, ui, pijnboompitten en truffelvinaigrette

‘Trio de poisson’ **
Gerookte Schotse zalm, garnalenkroketje en rillette van gerookte makreel

‘Salade de fruits secs, coppa de sanglier, noix et roquefort’ **
Salade met gedroogd fruit, wildzwijncoppa, walnoten en roquefortkaas

‘Soupe à l`oignon’ **
Klassieke Franse uiensoep met kaascrouton

‘Consommé de gebier avec boulettes’
Krachtige wildbouillon met gevogelte-knoedel

‘Escargots “traditionel’
½ dozijn slakken uit de oven met veel knoflook
1 dozijn slakken uit de oven met veel knoflook

Al onze voorgerechten kunnen ook als hoofdmaaltijd worden geserveerd.

Hoofdgerechten

‘Brochette de porc’
Saté van varkenshaas

‘Veau haché en croûte’
Gekruid kalfsgehakt in korstdeeg

‘Fondue de fromage’
Kaasfondu, stokbrood en diverse groenten

‘Filet de cerf à la sauce aux airelles rouges’
Gebakken hertenrugfilet, shi-take en jus van cranberries

‘Tournedos Naast de Buren’
Malse haasbiefstuk met een romige pepersaus

‘Poisson du jour’
Vis van de dag

Kijk vooral ook eens bij onze “MAANDSPECIAL”

Voor de kinderen

Keuze uit een grote knakworst, kroket of kipburger met frietjes, appelmoes
en een ijsje toe

Desserts

‘Boule de crème glacée de votre choix’
Bolletje ijs naar keuze

‘Dame blanche’
Vanille ijs, slagroom en warme chocolade saus

‘Tarte aux pommes et glace vanille’
Huisgemaakte appeltaart met vanille ijs en slagroom

‘Dessert d`automne’
Walnotenijs, speculaasmousse en crème brûlée

‘Fromage de votre choix au miel de Groenekan’ **
Kaas naar keuze met Groenekanse honing

‘Toetje van de week’
Informeer bij het personeel wat het ’toetje van de week’ is.

Dorpsbistro Naast de Buren werkt graag met biologische streekprodukten.
Tevens staan bij ons duurzaamheid en fairtrade hoog in het vaandel.

Prijzen
Voorgerechten    :  5,75 t/m  16,50
Hoofdgerechten   :  18,50 t/m  25,50
Desserts                   :  1,60 t/m   9,75