Diner

De gerechten voorzien van ** zijn ook verkrijgbaar in een kleinere portie

Voorgerechten

‘Carpaccio de Piëmonte’ **
Tranches rundermuis pecorinokaas, ui, pijnboompitten en truffelvinaigrette

‘Tourelle de saumon fumé’ **
Torentje van gerookte zalm, ei en avocado

‘Trio de la ferme’
Gerookte eendenborst, geconfijte varkenswang en rilette van gans

‘Soupe à l`oignon’ **
Klassieke Franse uiensoep met kaascrouton

‘Soupe à la citrouille au fromage bleu’
Pompoensoep met blauwschimmelkaas

‘Escargots “traditionel’
½ dozijn slakken uit de oven met veel knoflook
1 dozijn slakken uit de oven met veel knoflook

Al onze voorgerechten kunnen ook als hoofdmaaltijd worden geserveerd.

Hoofdgerechten

‘Brochette de porc’
Saté van varkenshaas

‘Veau haché en croûte’
Gekruid kalfsgehakt in korstdeeg

‘Tarte aux champignons, oignon confits et orge perlé’
Paddestoelen-pie met geconfijte uien en parelgort

‘Filets de cerf à la sauce aux champignons de bois’
Gebakken hertenrugfilet met een saus van bospaddestoelen

‘Tournedos Naast de Buren’
Malse haasbiefstuk met een romige pepersaus

‘Poisson du jour’
Vis van de dag

Voor de kinderen

Keuze uit een grote knakworst, kroket of kipburger met frietjes, appelmoes
en een ijsje toe

Desserts

‘Boule de crème glacée de votre choix’
Bolletje ijs naar keuze

‘Dame blanche’
Vanille ijs, slagroom en warme chocolade saus

‘Tarte aux pommes et glace vanille’
Huisgemaakte appeltaart met vanille ijs en slagroom

‘Tompouce pain sucre avec glace à la cannelle’
Suikerbrood tompouce met kaneel-ijs

‘Fromage de votre choix au miel de Groenekan’ **
Kaas naar keuze met Groenekanse honing

‘Toetje van de week’
Informeer bij het personeel wat het ’toetje van de week’ is.

Dorpsbistro Naast de Buren werkt graag met biologische streekprodukten.
Tevens staan bij ons duurzaamheid en fairtrade hoog in het vaandel.

Prijzen
Voorgerechten    :  6,50 t/m  17,50
Hoofdgerechten   :  19,50 t/m  28,50
Desserts                   :  1,75 t/m   8,50