Diner

De gerechten voorzien van ** zijn ook verkrijgbaar in een kleinere portie

Voorgerechten

‘Carpaccio de Piëmonte’ **
Tranches rundermuis pecorinokaas, ui, pijnboompitten en truffelvinaigrette

‘Carpaccio de betteraves, croquettes de mozzarella, abricot confit’ **
Carpaccio van biet met mozzarella-kroketjes en geconfijte abrikoos

‘Dégustation orientale’ **
‘Tataki’: licht gegrilde tonijn, yakitori en gyoza met eend

‘Soupe à l`oignon’ **
Klassieke Franse uiensoep met kaascrouton

‘Soupe de maïs à l`américaine’
Romige maïssoep met zalm

‘Escargots “traditionel’
½ dozijn slakken uit de oven met veel knoflook
1 dozijn slakken uit de oven met veel knoflook

Al onze voorgerechten kunnen ook als hoofdmaaltijd worden geserveerd.

Hoofdgerechten

‘Brochette de porc’
Saté van varkenshaas

‘Veau haché en croûte’
Gekruid kalfsgehakt in korstdeeg

‘Portobello en croûte au fromage de chèvre’
Portobello-paddestoel gevuld met geitenkaas in korstdeeg

‘Confit de canard à la Landaise’
Geconfijte eendenbout met marmeladesaus

‘Tournedos Naast de Buren’
Malse haasbiefstuk met een romige pepersaus

‘Poisson du jour’
Vis van de dag

Kijk vooral ook eens bij onze “MAANDSPECIAL”

Voor de kinderen

Keuze uit een grote knakworst, kroket of kipburger met frietjes, appelmoes
en een ijsje toe

Desserts

‘Boule de crème glacée de votre choix’
Bolletje ijs naar keuze

‘Dame blanche’
Vanille ijs, slagroom en warme chocolade saus

‘Tarte aux pommes et glace vanille’
Huisgemaakte appeltaart met vanille ijs en slagroom

‘Petite grand dessert’
Cheesecake, chocolademousse en pistache-ijs

‘Fromage de votre choix au miel de Groenekan’ **
Kaas naar keuze met Groenekanse honing

‘Toetje van de week’
Informeer bij het personeel wat het ‘toetje van de week’ is.

Dorpsbistro Naast de Buren werkt graag met biologische streekprodukten.
Tevens staan bij ons duurzaamheid en fairtrade hoog in het vaandel.

Prijzen
Voorgerechten    :  5,75 t/m  16,00
Hoofdgerechten   :  18,50 t/m  26,00
Desserts                   :  1,60 t/m  11,50