Diner

Voorgerechten

Escargots “Naast de Buren”
½ dozijn slakken uit de oven met veel knoflook – €9,75
1 dozijn slakken uit de oven met veel knoflook – €15,75

Carpaccio – €14,50 

Steak tartaar op klassieke wijze – €15,50

Garnalen in knoflook uit de oven – €12,95

Kroketjes van bospaddenstoelen – €7,50

Soep van de dag – €7,50

Plankje brood met kruidenboter en tapenade – €4,50

Al onze voorgerechten kunnen ook als hoofdmaaltijd geserveerd worden.

Hoofdgerechten

Saté van varkenshaas – €19,75

Ribeye met seizoensgroenten – €24,75

Malse diamanthaas met seizoensgroenten – €24,75

Entrecote met seizoensgroenten – €24,75

Hamburger “Chefs special” – €19,75

Heekfilet met wijnsaus en seizoensgroenten – €23,95

Caesarsalade met anjovis – €17,50 

Udon-noodles met groenten en sesam-sojasaus – €19,75

Salade caprese – €15,50

Voor de kinderen

Keuze uit een frikandel, kroket of kipnuggets met frietjes, appelmoes
en salade – €9,75

Desserts

Dame blanche – €8,25

Wafel met aarbei en ijs – €8,75

Coupe Romanoff – €8,75

Ambachtelijke appeltaart met vanille ijs en slagroom – €8,50

Kaasplankje met drie stukjes kaas en Groenekanse honing – €9,50

Kinderijsje – €2,50

‘Toetje van de week’
Informeer bij het personeel wat het ’toetje van de week’ is.

Dorpsbistro Naast de Buren werkt graag met biologische streekprodukten.
Tevens staan bij ons duurzaamheid en fairtrade hoog in het vaandel.