Diner

 

Voorgerechten

‘Carpaccio de Piëmonte’ 
Rundermuis, pecorinokaas, ui, pijnboompitten en truffelvinaigrette – k €11,50 / g €14,50

‘Tartare de bœuf’ 
Steak tartaar op klassieke wijze – €15,50

‘Escargots “traditionels’
½ dozijn slakken uit de oven met veel knoflook – €9,75
1 dozijn slakken uit de oven met veel knoflook – €15,75

‘Crevettes à l’ail cuites au four’
Garnalen in knoflook uit de oven – €12,75

‘Gravad lachs’
In bieten, gin en dille gelegde zalm – €16,75

‘Croquette végétarienne’
Kroketjes van bospaddenstoelen – €7,50

‘Soupe du jour’
Soep van de dag – €7,50

Al onze voorgerechten kunnen ook als hoofdmaaltijd geserveerd worden.

Hoofdgerechten

‘Brochette de porc’
Saté van varkenshaas – €19,50

‘Faux-fillet grillée et légumes’
Ribeye met seizoensgroenten – €24,50

‘Fillet de diamant grillée et légumes’
Malse diamanthaas met seizoensgroenten – €24,50

‘Mousseline de betterave avec cabillaud’
Bietenmousse met kabeljauw en seizoensgroenten – €24,00

‘Poisson du jour’
Vis van de dag – €23,50

‘Risotto de courgettes et épinards’
Risotto met courgetterol gevuld met spinazie – €21,50

Voor de kinderen

Keuze uit een frikandel, kroket of kipburger met frietjes, appelmoes
en een ijsje – €9,50

Desserts

‘Dame blanche’
Vanille ijs, slagroom en warme chocolade saus – €8,25

‘Glace à la cannelle’
Kaneelijs met kletskoppen – €8,75

‘Tarte aux pommes et glace vanille’
Huisgemaakte appeltaart met vanille ijs en slagroom – €8,50

‘Fromage de votre choix au miel de Groenekan’
Kaas naar keuze met Groenekanse honing – €3,50 per stukje

‘Toetje van de week’
Informeer bij het personeel wat het ’toetje van de week’ is.

Dorpsbistro Naast de Buren werkt graag met biologische streekprodukten.
Tevens staan bij ons duurzaamheid en fairtrade hoog in het vaandel.